Qui som

Som professionals, situats al Berguedà, que t’oferim serveis en assessorament i gestió, assegurances i immobiliària, de màxima confiança i a favor dels teus interessos:

  • Atenció personalitzada: Facilitem la tramitació dels teus assumptes i t’assessorem tenint sempre en compte les teves necessitats concretes.
  • Professionalitat: el nostre assessorament és independent, t’atenen persones degudament formades i amb discreció.
  • Gestió eficaç: màxima atenció en la tramitació i l’assessorament, per resoldre els tràmits i assegurances de manera ràpida i satisfactòria per a tu, intentant incorporar en cada moment les novetats tecnològiques que ho poden facilitar.

En la trajectòria de més de 50 anys d’activitat a Gironella i comarca del Berguedà, a BUSCALLÀ, ASSESSORIA ASSEGURANCES I IMMOBILIÀRIA sempre hem tingut com a prioritat la qualitat en el servei.

Aquest objectiu ens ha fet evolucionar amb la intenció d’oferir més opcions i de més qualitat.

Per nosaltres, es tracta de facilitar als clients la tramitació dels seus assumptes amb atenció personalitzada, amb professionalitat, amb un assessorament que no sigui de part i una gestió eficaç; aspectes que ens han guiat al llarg de la nostra trajectòria i que continuen fent-nos evolucionar.

I UNA MICA D’HISTÒRIA…

 Buscallà Assessoria Assegurances Immobiliària al Berguedà - treballem a favor dels teus interessosBuscallà Assessoria Assegurances Immobiliària al Berguedà - interior oficina GironellaBuscallà Assessoria Assegurances Immobiliària al Berguedà - la nostra històriaBuscallà Assessoria Assegurances Immobiliària al Berguedà - més de 50 anys

El 18 d’agost del 1967 Josep Buscallà i Corominas va obrir l’oficina d’assegurances en la mateixa ubicació actual i aquest va ser l’inici de l’activitat que ens ha portat als nostres dies.

L’anhel de millora del servei el va portar, ja al 1971, a obtenir els títols d’Agent Lliure d’Assegurances, per poder treballar amb diferents companyies i mútues, i de Gestor Administratiu, per ampliar l’oferta amb aquesta activitat.

L’any 1992 es van constituir les societats BUSCALLÀ, Correduría de Seguros, SL i BUSCALLÀ ANGLERILL, SL , per tal de potenciar les activitats d’assegurances i de gestoria, respectivament, i poder atendre millor les demandes del moment.

En l’actualitat portem a terme l’activitat d’assessoria amb un ampli ventall de serveis. Comptem amb un equip humà format i especialitzat en assessorar i atendre el client amb màxima professionalitat i independència, encapçalat, en la direcció, per Joan Gamisans Fàbregas, Diplomat en Ciències Empresarials, amb Títol d’Assessor Financer Europeu (€FPA) i Mediador d’Assegurances titulat.

També el 2015, vam fer una evolució molt important en l’activitat d’assegurances: ens vam integrar a la cooperativa PREVICAT 2000, SCCL, amb registre a la DGS-J-2080.

Aquest canvi ha comportat sobretot una major competitivitat a nivell de preus, incorporació de noves companyies i productes i notorietat dins el sector. Com a corredoria, continuem donant un servei independent i personalitzat d’assessorament, gestió i màxima atenció en la resolució de sinistres, per part de professionals qualificats; també, la possibilitat als clients de comparar garanties i preus de diverses companyies, abans de contractar o renovar un producte.

Tota aquesta activitat la portem a terme actualment a través de la societat  BUSCALLÀ ANGLERILL, SL.

Darrerament també ha pres força la nostra secció d’immobiliària, amb un eficaç sistema d’ofertes i demandes i d’acompanyament, assessorament i gestió acurats, per a garantir un servei complet i de qualitat a totes les parts.

Seguim vetllant sobretot, per no decebre la confiança que els clients ens dipositen i per sempre millorar.