Booking zoom-programa la teva reunió a Buscallà. Escull entre els departaments d'Assessoria, d'Assegurances o d'Immobiliària.

Programa la teva reunió amb nosaltres per videoconferència a través de zoom

Aquí pots reservar la teva reunió amb nosaltres per Zoom. Escull el departament de la nostra empresa pel qual vols ser atès i et farem arribar l’enllaç per portar a terme la reunió. 
No t’has de descarregar cap aplicació.  Quan hagis escollit el departament, el dia i l’hora, la cita resta pendent de confirmació. En breu rebràs per correu electrònic la confirmació amb l’enllaç per tal que el dia i hora programats, et connectis a la reunió des del teu navegador. Les consultes per a no clients o de nous serveis, poden tenir un cost.

Si no reps els correus, és molt important que revisis el teu correu brossa!

Les dades enviades quedaran incorporades a un fitxer, del qual és responsable BUSCALLÀ ANGLERILL, SL. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades, que podran ser tractades indistintament per les companyies que tenen contingut a la web, BUSCALLÀ ANGLERILL, SL i per l’empresa també del Grup Buscallà, Previcat 2000, SCCL si s’escau, no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació. En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Plaça Pi i Margall, 1  08680 Gironella o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a grup@buscalla.cat. Consulta la nostra POLÍTICA DE PRIVACITAT