Qui som-Buscallà Assessoria Assegurances Immobiliària al Berguedà-més de 50 anys- Gràcies-fem 50 anys- agost 1967-2017

Qui som

Qui som? Som professionals, situats al Berguedà, que t’oferim serveis en assessorament i gestió, assegurances i immobiliària, de màxima confiança i a favor dels teus interessos:

  • Atenció personalitzada: Facilitem la tramitació dels teus assumptes i t’assessorem tenint sempre en compte les teves necessitats concretes.
  • Professionalitat: el nostre assessorament és independent, t’atenen persones degudament formades i amb discreció.
  • Gestió eficaç: màxima atenció en la tramitació i l’assessorament, per resoldre els tràmits i assegurances de manera ràpida i satisfactòria per a tu. Intentem incorporar en cada moment les novetats tecnològiques que ho poden facilitar.

En la trajectòria de més de 50 anys d’activitat a Gironella i comarca del Berguedà, a BUSCALLÀ, ASSESSORIA ASSEGURANCES I IMMOBILIÀRIA sempre hem tingut com a prioritat la qualitat en el servei.

Aquest objectiu ens ha fet evolucionar amb la intenció d’oferir més opcions i de més qualitat.

Per nosaltres, es tracta de facilitar als clients la tramitació dels seus assumptes amb atenció personalitzada. Tractem els assumptes amb professionalitat i amb un assessorament que no sigui de part. També oferim una gestió eficaç. Aquests aspectes que ens han guiat al llarg de la nostra trajectòria i que continuen fent-nos evolucionar.

I UNA MICA D’HISTÒRIA…

Buscallà Assessoria Assegurances Immobiliària al Berguedà - treballem a favor dels teus interessos
Buscallà Assessoria Assegurances Immobiliària al Berguedà - interior oficina Gironella
Buscallà Assessoria Assegurances Immobiliària al Berguedà - la nostra història
Buscallà Assessoria Assegurances Immobiliària al Berguedà - més de 50 anys

El 18 d’agost del 1967 Josep Buscallà i Corominas va obrir l’oficina d’assegurances. Situada en la mateixa ubicació actual, aquest va ser l’inici de l’activitat que ens ha portat als nostres dies.

L’anhel de millora del servei el va portar, ja al 1971, a obtenir dos títols: el d’Agent Lliure d’Assegurances, per poder treballar amb diferents companyies i mútues, i el de Gestor Administratiu, per ampliar l’oferta amb aquesta activitat.

L’any 1992 es van constituir les societats BUSCALLÀ, Correduría de Seguros, SL i BUSCALLÀ ANGLERILL, SL. Aquest fet, va potenciar les activitats d’assegurances i de gestoria, respectivament, i poder atendre millor les demandes del moment.

ACTUALMENT…

En l’actualitat portem a terme l’activitat d’assessoria amb un ampli ventall de serveis. Comptem amb un equip humà format i especialitzat en assessorar i atendre el client amb màxima professionalitat i independència, encapçalat, en la direcció, per Joan Gamisans Fàbregas, Diplomat en Ciències Empresarials, amb Títol d’Assessor Financer Europeu (€FPA) i Mediador d’Assegurances titulat.

També el 2015, vam fer una evolució molt important en l’activitat d’assegurances: ens vam integrar a la cooperativa PREVICAT 2000, SCCL, amb registre a la DGS-J-2080.

Aquest canvi ha comportat sobretot una major competitivitat a nivell de preus, incorporació de noves companyies i productes i notorietat dins el sector. Com a corredoria, continuem donant un servei independent i personalitzat d’assessorament, gestió i màxima atenció en la resolució de sinistres, per part de professionals qualificats; també, la possibilitat als clients de comparar garanties i preus de diverses companyies, abans de contractar o renovar un producte.

Tota aquesta activitat la portem a terme actualment a través de la societat  BUSCALLÀ ANGLERILL, SL.

Darrerament també ha pres força la nostra secció d’immobiliària, amb un eficaç sistema d’ofertes i demandes i d’acompanyament, assessorament i gestió acurats, per a garantir un servei complet i de qualitat a totes les parts.

Seguim vetllant sobretot, per no decebre la confiança que els clients ens dipositen i per sempre millorar.