Dúplex en venda al Berguedà, Gironella-sala estudi-Buscallà Immobiliària

Dúplex en venda al Berguedà

Dúplex molt cèntric en venda al Berguedà, a Gironella.
Dúplex de 155m2 distribuïts en: Primera planta de 105m2 amb 2 dormitoris dobles, un rebost, cuina, sala-menjador i 1 bany. Segona planta de 50m2 amb 1 estudi sota-teulada, 1 bany, 1 habitació, 2 trasters i una terrassa de 40m2 amb moltes possibilitats.
Es tracta d’una casa de pisos de l’any 1970, reformada l’any 2000. Aquest dúplex té la instal•lació de radiadors feta per a calefacció de pellets i també disposa d’una llar de foc. Als exteriors, a més del terrat, té dos balcons.
Està ubicada al centre de Gironella, a tocar del centre comercial, del transport públic i molt proper a l’accés al poble vell, on hi ha l’Ajuntament.

Gironella

Venda pis – 116.000 €

vp176

Dúplex en venda al Berguedà, Gironella-sala estudi-Buscallà Immobiliàriasota teulada-en venda al Berguedà-Buscallà ImmobiliàriaDúplex en venda-bany estudihabitació estudi-venda GironellaDúplex en venda al Berguedà, Gironella-taula menjador-Buscallà ImmobiliàriaDúplex en venda al Berguedà, Gironella-sala-Buscallà ImmobiliàriaDúplex en venda al Berguedà, Gironella-llar de foc-Buscallà ImmobiliàriaDúplex en venda al Berguedà, Gironella-menjador-Buscallà ImmobiliàriaDúplex en venda al Berguedà, Gironella-cuina-Buscallà ImmobiliàriaDúplex a Gironella-entrada cuinaDúplex a Gironella-picaEn venda a Gironella-habitaciópis venda Gironella-habitació planxaen venda-trasterpis venda Gironella-terratDúplex en venda al Berguedà, Gironella-vistes-Buscallà Immobiliària

Dúplex en venda al Berguedà, Gironella-certificat energètic-Buscallà Immobiliària

 

Característiques

Pis 155 m2
3 habitacions
2 banys
estudi sota-teulada amb sostre de fusta
rebost i traster
calefacció de pellet amb radiadors
llar de foc
terrat