pis nou amb piscina comunitaria a Gironella en venda-menjador-buscalla immobiliaria-vp177

Pis nou amb piscina comunitària a Gironella

Pis nou amb piscina comunitària a Gironella , el Berguedà, en venda.
Molt adequat per a segona residència, ja que aquest pis és amb piscina comunitària i un bon pati exterior. Però també és un pis amb espais comunitaris idoni com a habitatge habitual d’una família, en tant que té els serveis necessaris i amb l’escola pública i el transport a tocar. A més, es troba en una zona molt tranquil·la de Gironella. Es tracta d’un pis de 105m2 disrtibuïts en dos dormitoris dobles (un dels quals és suite), dos banys complets, cuina, sala-menjador i plaça de pàrquing.
És una construcció de l’any 2012 amb calefacció de gas, ben aïllat i amb dos aparells d’aire condicionat amb bomba de calor. La comunitat disposa d’una piscina d’ús privat per a tots als veïns i també d’ascensor. Aquest pis nou amb piscina comunitària està ubicat a la barriada de Cal Bassacs (Gironella).

Gironella

Venda pis – 112.000 €

Ref. 177VP

pis nou amb piscina comunitaria a Gironella en venda-sala-buscalla immobiliaria-vp177pis nou amb piscina comunitaria a Gironella en venda-cuina-buscalla immobiliaria-vp177pis nou amb piscina comunitaria a Gironella en venda-campana-buscalla immobiliaria-vp177pis nou amb piscina comunitaria a Gironella en venda-entrada cuina-buscalla immobiliaria-vp177pis amb piscina al berguedà-bany-vp177en venda pis nou a Gironella-passadíspis amb piscina al berguedà-habitació-Buscallà Immobiliàriapis en venda-habitació 2-vp177pis nou amb piscina comunitaria a Gironella en venda-habitació 2-buscalla immobiliaria-vp177pis nou amb piscina comunitaria a Gironella en venda-habitació matrimoni-Buscallà Immobiliària-vp177pis en venda nou-llit habitaciópis nou amb piscina comunitaria a Gironella en venda-entrada habitació matrimoni-Buscallà Immobiliària-vp177amb piscina comunitària en venda-wcnou en venda al Berguedà-balcó-Buscallà Immobiliàriapis nou amb piscina comunitaria a Gironella en venda-vistes balcó-buscalla immobiliaria-vp177pis nou amb piscina comunitaria a Gironella en venda-piscina-buscalla immobiliaria-vp177

certificat energètic-vp177

Característiques

Pis 105 m2
3 habitacions
2 banys
parquet
aire condicionat
calefacció de gas
ascensor
plaça aparcament
piscina comunitària