Venda pis amb traster a Gironella-menjador balcó-Buscallà Immobiliària al Berguedà-259vp
Inici » Ofertes venda » Venda pis amb traster a Gironella

Venda pis amb traster a Gironella

Venda pis amb traster a Gironella

Pis lluminós i acollidor. Aquest meravellós pis a Gironella destaca per la seva lluminositat i la seva ubicació a una zona molt ben valorada. Situat a la tercera planta, totes les seves estances són ventilades, cosa que garanteix una bona entrada de llum natural durant tot el dia. A més, les finestres d’alumini ajuden a mantenir una temperatura agradable i aïllar del soroll exterior. En definitiva, no hi ha res millor que arribar a casa i sentir aquesta sensació d’acollida i benestar.

Habitacions dobles per a tota la família

El pis compta amb dues habitacions dobles àmplies i còmodes, ideals tant per a una família com per a aquells que necessiten espai per treballar des de casa. Les habitacions ofereixen suficient espai per a guardar totes les teves pertinences sense problemes. Així mateix, la seva distribució permet aprofitar al màxim cada metre quadrat, aconseguint una sensació de confort i practicitat en tot moment. En resum, aquest pis és perfecte per a qualsevol estil de vida.

Cuina funcional i moderna

Una cuina ben equipada i funcional és essencial en qualsevol llar. Aquest pis no és una excepció, ja que disposa d’una cuina moderna amb tots els electrodomèstics necessaris per preparar els teus plats favorits. A més, la cuina es troba estratègicament situada per facilitar l’accés al menjador, fent que els àpats en família siguin encara més especials. Per tant, imagina’t gaudir d’un bon sopar amb els teus éssers estimats en aquest espai tan acollidor.

Menjador amb balcó i confort assegurat

El menjador és l’espai perfecte per relaxar-te després d’un llarg dia. Gràcies al balcó, podràs gaudir de vistes magnífiques i aire fresc sense sortir de casa. A més, aquest pis està equipat amb calefacció de gas i aire condicionat, assegurant el teu confort en totes les estacions de l’any. Tant si és hivern com estiu, sempre tindràs la temperatura ideal per sentir-te còmode i relaxat. Així doncs, aquest menjador es convertirà en el teu lloc preferit.

Traster inclòs i una bona ubicació

Un altre gran avantatge d’aquest pis és el traster inclòs, perfecte per emmagatzemar tot allò que no utilitzes diàriament. La seva ubicació a Gironella és molt bona, amb serveis, comerços i transport públic a poca distància. Així, aquest és el lloc ideal per aquells que busquen tranquil·litat sense renunciar a les comoditats de viure en una bona zona. No deixis passar aquesta oportunitat i vine a descobrir el que pot ser la teva nova llar!

Contacta’ns ara!

Si t’interessa aquest magnífic pis amb traster a Gironella, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de proporcionar-te més informació i concertar una visita. Truca’ns avui mateix i fes el primer pas per convertir aquest pis en la teva nova llar! De fet, no perdis més temps i aprofita aquesta oportunitat única.

Gironella


Venda pis 68.000 €


259vp

Venda pis amb traster a Gironella-menjador-Buscallà Immobiliària al Berguedà-259vpVenda pis amb traster a Gironella-taula menjador-Buscallà Immobiliària al Berguedà-259vpVenda pis amb traster a Gironella-entrada menjador-Buscallà Immobiliària al Berguedà-259vpVenda pis amb traster a Gironella-entrada habitació-Buscallà Immobiliària al Berguedà-259vpVenda pis amb traster a Gironella-habitació finestra-Buscallà Immobiliària al Berguedà-259vpImmoble en venda-habitació doble-Buscallà Immobiliària al Berguedà-259vpImmoble en venda-habitació-Buscallà Immobiliària al Berguedà-259vpVenda pis amb traster a Gironella-cuina-Buscallà Immobiliària al Berguedà-259vpVenda pis amb traster a Gironella-bany-Buscallà Immobiliària al Berguedà-259vpVenda pis amb traster a Gironella-lavabo-Buscallà Immobiliària al Berguedà-259vp

Característiques

Pis 60 m2
2 habitacions
1 bany
Cuina
Balcó
Calefacció de gas
Aire condicionat

Certificat energètic-259vp

Subscriu-te per rebre publicacions com aquesta!