Acollidor pis amb piscina a Gironella-menjador entrada cuina-Buscallà Immobiliària al Berguedà-240vp
Inici » Ofertes venda » Acollidor pis amb piscina a Gironella

Acollidor pis amb piscina a Gironella

Acollidor pis amb piscina a Gironella, el Berguedà. Es tracta d’un habitatge amb característiques gairebé úniques a la zona. No et perdis aquesta oportunitat!

Et presentem aquest encantador pis en venda, ideal per qui cerca tranquil·litat i comoditat. Amb una ubicació privilegiada, amb fàcil accés a serveis, comerços, escola, transport públic…, aquest pis compta amb 2 habitacions àmplies i lluminoses, perfectes per a descansar i relaxar-se. També disposa de 2 banys complets amb dutxa, amb la comoditat que això suposa pel teu dia a dia.

Gaudeix de l’aire lliure i de les vistes des del teu balcó, on pots relaxar-te i gaudir de moments únics.

I estàs de sort, per fer més portables els calorosos dies d’estiu, aquest acollidor pis compta també amb una piscina comunitària per refrescar-te. I sense problemes d’aparcament, ja que inclou una plaça de pàrquing.

Gironella


Venda pis 110.000 € 95.000€ REBAIXAT!!! VENUT!


240vp

Acollidor pis amb piscina a Gironella-habitació-Buscallà Immobiliària al Berguedà-240vpAcollidor pis amb piscina a Gironella-menjador-Buscallà Immobiliària al Berguedà-240vpAcollidor pis amb piscina a Gironella-cuina-Buscallà Immobiliària al Berguedà-240vpAcollidor pis amb piscina a Gironella-finestra cuina-Buscallà Immobiliària al Berguedà-240vpAcollidor pis amb piscina a Gironella-menjador balcó-Buscallà Immobiliària al Berguedà-240vpAcollidor pis amb piscina a Gironella-entrada-Buscallà Immobiliària al Berguedà-240vpAcollidor pis amb piscina a Gironella-nevera-Buscallà Immobiliària al Berguedà-240vpPis en venda-rebedor-Buscallà Immobiliària al Berguedà-240vpAcollidor pis amb piscina a Gironella-entrada habitació-Buscallà Immobiliària al Berguedà-240vpAcollidor pis amb piscina a Gironella-bany-Buscallà Immobiliària al Berguedà-240vpAcollidor pis amb piscina a Gironella-dutxa gran-Buscallà Immobiliària al Berguedà-240vpPis en venda-habitació finestra-Buscallà Immobiliària al Berguedà-240vppis en venda al Berguedà-240vpAcollidor pis amb piscina a Gironella-dutxa-Buscallà Immobiliària al Berguedà-240vpAcollidor pis amb piscina a Gironella-balcó-Buscallà Immobiliària al Berguedà-240vpAcollidor pis amb piscina a Gironella-balcó armari-Buscallà Immobiliària al Berguedà-240vpAcollidor pis amb piscina a Gironella-piscina-Buscallà Immobiliària al Berguedà-240vpAcollidor pis amb piscina a Gironella-pàrquing-Buscallà Immobiliària al Berguedà-240vp

Característiques

Pis 80 m2
2 habitacions
2 banys
Cuina 
Balcó
Calefacció
Piscina comunitària
Pàrquing

Buscallà immobiliària, al Berguedà Gironella-venda, lloguer i administració immobles

Subscriu-te per rebre publicacions com aquesta!