Casa 2 habitacions venda al Berguedà-sortida terrat-Buscallà Immobiliària-246vc
Inici » Ofertes venda » Casa 2 habitacions venda al Berguedà

Casa 2 habitacions venda al Berguedà

Casa 2 habitacions venda Berguedà. A Gironella, trobareu aquesta casa de dues habitacions plena de potencial. Amb una bona ubicació a la zona, aquest immoble ofereix una oportunitat excepcional per crear el teu propi espai personal a la teva manera.

Localització ideal: Situada a Gironella, aquesta propietat gaudeix d’un entorn tranquil i alhora està ben comunicada per accedir a serveis essencials, botigues locals i punts d’interès. Distribució versàtil: Amb una planta baixa que té dues habitacions, un lavabo, cuina i un espai compartit agradable, ideal per a moments de relax amb família i amics.

Oportunitat d’expansió creativa: La planta -1 ofereix un ampli espai per a la teva imaginació. Actualment equipada amb la caldera de gasoil i un safareig, aquesta àrea brinda la possibilitat de transformar-la en un espai d’oci o altres, segons les teves necessitats i preferències. Oportunitat de reforma: Aquesta propietat presenta una oportunitat emocionant per a una reforma personalitzada. Amb la base estructural ja establerta, el teu toc personal pot transformar aquest espai en una llar encantadora i acollidora.

No deixis passar aquesta ocasió per adquirir una casa amb un gran potencial a Gironella. Amb una estructura ben definida i un entorn encantador, aquesta propietat és el punt de partida ideal per a aquells que desitgen crear el seu propi refugi personal.

Per a més informació o per concertar una visita a aquesta casa de 2 habitacions en venda al Berguedà, no dubtis a contactar-nos. Aquesta casa podria ser la teva nova llar per viure-hi habitualment o també com apartament de segona residència.

Gironella


Venda casa 88.000 €


246vc

Casa 2 habitacions venda al Berguedà-terrat-Buscallà Immobiliària-246vcCasa 2 habitacions venda al Berguedà-habitació-Buscallà Immobiliària-246vcCasa 2 habitacions venda al Berguedà-habitació doble-Buscallà Immobiliària-246vcCasa 2 habitacions venda al Berguedà-habitació radiador-Buscallà Immobiliària-246vcCasa 2 habitacions venda al Berguedà-finestra habitació-Buscallà Immobiliària-246vcCasa 2 habitacions venda al Berguedà-mobles cuina-Buscallà Immobiliària-246vcCasa 2 habitacions venda al Berguedà-cuina-Buscallà Immobiliària-246vcCasa 2 habitacions venda al Berguedà-passadís-Buscallà Immobiliària-246vcCasa 2 habitacions venda al Berguedà-bany-Buscallà Immobiliària-246vcimmoble a Gironella-lavabo-246vchabitatge a Gironella-wc-246vcCasa 2 habitacions venda al Berguedà-soterrani-Buscallà Immobiliària-246vcCasa 2 habitacions venda al Berguedà-caldera-Buscallà Immobiliària-246vchabitatge venda a Gironella-safareig-246vc

Característiques

Casa 112 m2
2 habitacions
1 bany
Cuina
Terrasa compartida
Calefacció gasoil
Soterrani

Certificat energètic-246vc

Subscriu-te per rebre publicacions com aquesta!