El canvi ajuda-Federació Comerç Berguedà-Buscallà

El canvi ajuda-Federació Comerç Berguedà

El canvi ajuda-Federació Comerç Berguedà. Durant la primera quinzena de març, es porten a terme diverses accions solidàries a favor de L’ASSOCIACIÓ PRO DISMINUÏTS PSÍQUICS DEL BERGUEDÀ.

Els principals objectius d’aquestes accions són donar a conèixer la realitat de les famílies, la dedicació i professionalitat dels educadors. També, recollir fons per a la modernització i actualització de les instal·lacions dels serveis.

De l’1 al 31 de març més de 400 associats a les Associacions de Botiguers i Comerciants del Berguedà, pertanyents a la Federació del Comerç Berguedà, participem en la campanya conjunta El canvi ajuda.

A Buscallà Assessoria Assegurances i Immobiliària, com a membres de l’Associació de Comerciants de Gironella i de la Federació del Comerç Berguedà, participem en aquesta campanya solidària.

El procediment de la campanya és molt senzill: disposem d’una urna on pots dipositar el canvi de la compra, o l’import que vulguis, i d’aquesta manera ajudar a recaptar diners a favor de l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà.

La campanya té la durada d’un mes. La Televisió del Berguedà durant el 14 de març informarà del nombre d’urnes i d’on es poden fer els donatius. També, a final de campanya, del còmput final de la recol·lecta.

Federació del comerç Berguedà-El canvia ajuda-Buscallà 14mcat-el canvi ajuda-Buscallà al Berguedà