Pis venda a colònia del Berguedà-cuina mobles finestra-Buscallà Immobiliària-245vp
Inici » Ofertes venda » Pis venda a colònia del Berguedà

Pis venda a colònia del Berguedà

Pis venda a colònia del Berguedà, situada molt propera a l’eix del Llobregat, a Gironella i a Berga, la teva propera llar o segona residència t’espera.

Aquesta acollidora propietat de dues habitacions és una veritable sorpresa que convida a ser descoberta. Amb un disseny pràctic i còmode, aquest espai ofereix una bona distribució per a aquells que busquen comoditat i funcionalitat.

Disposa de 2 habitacions, bany amb plat de dutxa i cuina equipada. La galeria adjunta aporta un espai addicional i lluminositat. La calidesa i l’ambient agradable estan garantits amb la presència d’una llar de foc, afegint aquell toc acollidor tan preuat. A més, podràs gaudir de l’accés directe a un espai exterior compartit, ideal per connectar amb la natura i els paisatges dels voltants de la colònia i tindràs a l’abast totes les meravelles del Berguedà

La funcionalitat es fa present amb un traster interior, perfecte per emmagatzemar objectes personals i mantenir l’espai lliure. Per al teu confort, la propietat disposa de calefacció elèctrica, finestres amb vidre de càmera que asseguren l’aïllament tèrmic, així com aigua calenta a través de butà. Tot això en un entorn privilegiat i a planta baixa.

No deixis escapar aquesta oportunitat de fer d’aquest lloc la teva nova llar a una Colònia del Berguedà!

Casserres


Venda pis 46.000 € VENUT!!


245vp

Pis venda a colònia del Berguedà-cuina -Buscallà Immobiliària-245vpPis venda a colònia del Berguedà- taula cuina -Buscallà Immobiliària-245vpPis venda a colònia del Berguedà-finestra a galeria-Buscallà Immobiliària-245vpPis venda a colònia del Berguedà-passadís-Buscallà Immobiliària-245vpPis venda a colònia del Berguedà-balconera-Buscallà Immobiliària-245vpPis venda a colònia del Berguedà-lavabo-Buscallà Immobiliària-245vpimmoble prop de Gironella-bany-245vpPis venda a colònia del Berguedà-llit-Buscallà Immobiliària-245vpapartament al Berguedà-habitació-245vpimmoble venda-galeria-Buscallà Immobiliària-245vpPis venda a colònia del Berguedà-sortida-Buscallà Immobiliària-245vpPis venda a colònia del Berguedà-exterior-Buscallà Immobiliària-245vp

Característiques

Pis 70 m2
2 habitacions
1 bany
Cuina
Galeria
Llar de foc
Calefacció elèctrica
Traster
Planta Baixa!

certificat energètic pis venda-245vp

Subscriu-te per rebre publicacions com aquesta!