Tornem a l'oficina amb cita prèvia -Buscallà assessoria assegurances immobiliària

Tornem a l’oficina-amb cita prèvia

A partir del proper dilluns 18 de maig, tornem a atendre’t a l’oficina, amb cita prèvia i amb totes les mesures de seguretat.

El nou horari d’atenció a l’oficina és de dilluns a divendres de 9h a 2h del matí; abans de venir, cal que demanis hora.

També és important que tinguis present que encara ens trobem en un període en el qual cal prudència i la col·laboració de tothom per tal que la situació actual, deguda al Covid-19, es vagi normalitzant. Per això, et demanem que tots els tràmits i consultes que puguis fer per via no presencial, els hi continuïs fent com fins ara:

D’altra banda, si vens a l’oficina, amb cita prèvia, recorda que has de portar mascareta i que cal que segueixis totes les mesures de seguretat que t’indiquem.

Hem instal·lat mampares de protecció i hem posat dispensador de solució hidroalcohòlica, per tal que abans d’entrar et rentis les mans.

Desitgem que durant aquest temps, la teva salut i la dels teus hagi estat bona i que continuï així. Estem a la teva disposició com sempre, amb tota la il·lusió i amb voluntat d’oferir-te el millor servei possible. Agraïm la teva paciència en tot aquest període de canvis tan importants.


Tornem a l'oficina amb cita prèvia-demana hora- Buscallà assessoria assegurances immobiliària a Gironella
Tornema a l'oficina amb cita prèvia-Buscallà al Berguedà