Venda a Olvan pis amb balcó-finestra menjador sala-Buscallà Immobiliària al Berguedà-243vp
Inici » Ofertes venda » Venda a Olvan pis amb balcó

Venda a Olvan pis amb balcó

Venda a Olvan pis amb balcó. Pis gran, de 4 habitacions i un bany, per reformar i molt lluminós.

Situat a Olvan, el Berguedà, aquest pis és ideal per aquells que cerquen un espai ampli i lluminós per a viure. Amb un balcó que ofereix bones vistes, aquesta propietat és perfecta per gaudir de l’aire lliure i de la tranquil·litat dels voltants.

Aquest pis en venda a Olvan, té 4 habitacions, 2 de dobles i 2 d’individuals, i ofereix un munt d’espai per a tota la família o per adaptar-lo a les teves necessitats. El bany és funcional i pot ser renovat per adaptar-lo al teu estil personal, com la cuina, que s’ha de fer de nou. La lluminositat és un dels punts forts d’aquest pis, amb finestres grans que deixen entrar molta llum natural. Això crea un ambient acollidor a tota la propietat.

Tot i que necessita reforma, aquest pis té un gran potencial. Amb una mica d’amor i atenció, pots convertir aquest espai en la teva llar ideal.

El preu d’aquest pis és molt atractiu, oferint una gran oportunitat a aquells que cerquen una propietat al Berguedà.

Olvan


Venda pis 50.000 € VENUT!


243vp

Venda a Olvan pis amb balcó-menjador-Buscallà Immobiliària al Berguedà-243vpVenda a Olvan pis amb balcó-finestral-Buscallà Immobiliària al Berguedà-243vpVenda a Olvan pis amb balcó-habitació doble-Buscallà Immobiliària al Berguedà-243vpVenda a Olvan-habitació-Buscallà Immobiliària al Berguedà-243vpVenda a Gironella pis amb balcó-habitació individual-Buscallà Immobiliària al Berguedà-243vpVenda a Olvan pis amb balcó-finestra-Buscallà Immobiliària al Berguedà-243vpAl Berguedà venda-recó habitació-243vpVenda a Olvan pis amb balcó-cuina-Buscallà Immobiliària al Berguedà-243vpVenda a Olvan pis amb balcó-entrada cuina-Buscallà Immobiliària al Berguedà-243vpVenda a Olvan pis amb balcó-bany-Buscallà Immobiliària al Berguedà-243vppis al Berguedà-banyera-243vpVenda a Olvan pis amb balcó-balcó-Buscallà Immobiliària al Berguedà-243vp

Característiques

Pis 98 m2
4 habitacions
1 bany
Cuina per reformar
Balcó
Molt lluminós!

ce-243vp

Subscriu-te per rebre publicacions com aquesta!