Lloguer pis amb piscina al Berguedà-finestra cuina marbre-256lp
Inici » Ofertes lloguer » Lloguer pis amb piscina al Berguedà

Lloguer pis amb piscina al Berguedà

Lloguer pis amb piscina al Berguedà: Estàs buscant la teva nova llar a Gironella? No busquis més! Aquest encantador pis de lloguer al cor del Berguedà ofereix tot el que necessites per viure còmodament i gaudir del teu temps lliure.

Espai i confort: Aquest pis compta amb 2 habitacions espaioses i 2 banys moderns, ideals per a una parella o una petita família. La llum natural inunda cada racó de l’habitatge, creant un ambient càlid i acollidor. A més, podràs gaudir d’un agradable balcó on relaxar-te després d’un llarg dia o prendre un cafè al matí.

Detalls i comoditats: Els acabats de parquet aporten un toc elegant i modern a tot l’espai. La calefacció assegura una temperatura perfecta durant tot l’any. A més, comptaràs amb una fantàstica piscina comunitària, perfecta per als dies calorosos d’estiu, un autèntic luxe al teu abast.

Beneficis de viure aquí: Aquest pis és una oportunitat única per viure en un entorn tranquil, envoltat de natura i amb totes les comoditats que necessites a l’abast de la mà. No deixis escapar aquesta oportunitat! Contacta’ns avui mateix per concertar una visita i descobrir la teva futura llar a Gironella. T’esperem!

Gironella


Lloguer pis- Consultar preu – LLOGAT!


256lp

Lloguer pis amb piscina al Berguedà-finestra mobles cuina-256lpLloguer pis amb piscina al Berguedà-cuina-256lpImmoble a Gironella-menjador cuina-256lpImmoble a Gironella-menjador-256lpLloguer pis amb piscina al Berguedà-menjador balcó-256lpLloguer pis amb piscina al Berguedà-finestres-256lpLloguer pis amb piscina al Berguedà-dutxa-256lpLloguer pis amb piscina al Berguedà-dutxa gran-256lpImmoble a Gironella-habitació-256lpLloguer pis amb piscina al Berguedà-balcó-256lp

Característiques

Pis 80 m2
2 habitacions
2 banys
Cuina
Parquet
Calefacció
Piscina comunitària!

Buscallà Immobiliària al Berguedà: immobles de tot tipus, cases, pisos, locals... venda i lloguer

Subscriu-te per rebre publicacions com aquesta!