Pis gran reformat al Berguedà-finestra cuina-Buscallà Immobiliària-258lp
Inici » Ofertes lloguer » Pis gran reformat al Berguedà

Pis gran reformat al Berguedà

Pis gran reformat al Berguedà. Si estàs buscant un lloc ampli, reformat i ben situat, aquesta llar a Gironella és perfecta per a tu. Recentment renovada el 2024, ofereix totes les comoditats que necessites per sentir-te com a casa des del primer dia. Situada en una zona privilegiada, estaràs a prop dels principals serveis, cosa que et facilitarà la vida diària.

Espai per a la Família: Aquesta àmplia llar compta amb 4 habitacions, ideals per a una família o per aquells que necessiten espai addicional per a treballar des de casa o rebre visites. A més, disposa d’un bany complet amb plat de dutxa i un lavabo addicional, proporcionant la comoditat que tothom necessita.

Cuina Funcional i Menjador Acollidor: La cuina, amb un disseny modern i funcional, està equipada amb tot el necessari per a preparar els teus àpats preferits. També trobaràs un rebost perfecte per a emmagatzemar els teus aliments i mantenir la cuina ordenada. El menjador és un espai acollidor on podràs gaudir de moments especials amb la família i amics.

Comoditats Essencials: Aquesta llar compta amb una galeria i un safareig, espais essencials per a les tasques domèstiques. A més, el balcó és ideal per a prendre l’aire fresc. La calefacció i els vidres de càmera garanteixen un ambient còmode durant tot l’any.

Una Oportunitat Única! No deixis passar aquesta oportunitat única de viure en una llar perfectament equipada i situada en una de les millors zones de Gironella. Amb una reforma recent i totes les comoditats, aquesta llar és l’opció ideal per a aquells que volen llogar immediatament i començar una nova etapa en una llar acollidora i funcional. Contacta’ns avui mateix per a més informació i per concertar una visita!

Gironella


Lloguer pis- Consultar preu LLOGAT!


258lp

Pis gran reformat al Berguedà-cuina-Buscallà Immobiliària-258lpPis gran reformat al Berguedà-marbre cuina-Buscallà Immobiliària-258lpPis gran reformat al Berguedà-entrada cuina-Buscallà Immobiliària-258lpimmoble de lloguer a Gironella-rebost-Buscallà Immobiliària-258lpPis gran reformat al Berguedà-rebedor-Buscallà Immobiliària-258lpPis gran reformat al Berguedà-passadís-Buscallà Immobiliària-258lpPis gran reformat al Berguedà-finestral-Buscallà Immobiliària-258lpPis gran reformat al Berguedà-dutxa-Buscallà Immobiliària-258lpPis gran reformat al Berguedà-lavabo-Buscallà Immobiliària-258lpPis gran reformat al Berguedà-armari-Buscallà Immobiliària-258lpImmoble de lloguer a Gironella-habitació-Buscallà Immobiliària-258lpPis gran reformat al Berguedà-habitació petita-Buscallà Immobiliària-258lpPis gran reformat al Berguedà-galeria-Buscallà Immobiliària-258lpImmoble de lloguer a Gironella-safareig-Buscallà Immobiliària-258lp

Característiques

Pis 110 m2
4 habitacions
2 banys
Cuina
Rebost
Balcó
Galeria
Calefacció
Safareig
Reformat!

Buscallà Immobiliària al Berguedà: immobles de tot tipus, cases, pisos, locals... venda i lloguer

Subscriu-te per rebre publicacions com aquesta!