Casa gran amb terreny a Olvan-casa exteriror-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vc
Inici » Ofertes venda » Casa gran amb terreny a Olvan

Casa gran amb terreny a Olvan

Casa gran amb terreny a Olvan: Una oportunitat única al Berguedà. Aquesta espectacular propietat ofereix un espai generós i funcional, perfecte per a totes les necessitats de la teva família. Amb una àmplia superfície de 258m2, aquesta casa disposa d’un terrat de 25m2 amb vistes impressionants i un potencial increïble.

Potencial infinit: Amb tres habitacions espaioses i la possibilitat d’expandir el nombre de dormitoris, aquesta casa és ideal per a famílies grans o aquells que busquen un espai extra per a convidats o oficines a domicili. A més, amb dos banys, garatge i traster, la funcionalitat és una prioritat

Jardí paradisíac: L’espai exterior també et sorprendrà, amb un jardí de 100m2 perfecte per a barbacoes d’estiu i jocs infantils, així com un balcó per gaudir de la tranquil·litat del Berguedà. La calefacció elèctrica i la llar de foc ofereixen comfort durant tot l’any, mentre que la orientació als quatre vents assegura una lluminositat i ventilació òptimes.

Terreny addicional: A més, aquesta propietat inclou un petit terreny agrícola separat de la casa, perfecte per a qui desitja explorar l’agricultura o tenir un petit hort. Situada a Olvan, al cor del Berguedà, aquesta casa aïllada ofereix la combinació perfecta de tranquil·litat rural i comoditat urbana.

Una oportunitat que no pots perdre: Una casa que és més que una simple propietat; és un somni fet realitat. Amb tot el que necessites per a una vida còmoda i relaxada al cor del Berguedà, no pots deixar passar aquesta oportunitat. Imagina’t les possibilitats, les aventures i els records que et portarà aquesta llar. No dubtis més, contacta amb nosaltres avui mateix per a més informació i comença la teva nova vida en aquesta meravellosa casa a Olvan.

Olvan


Venda casa 280.000 €


251vc

Casa gran amb terreny a Olvan-arribada-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-facana-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-davant-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-camí-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-tanca-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcVenda al Berguedà-pati-Buscallà immobiliària-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-jardí-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-entrada magatzem-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcVenda al Berguedà-exterior-Buscallà immobiliària-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-repòs-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-llar de foc-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-menjador-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-sala-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-sortida terrat-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-porxo-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-terrat-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-mobles cuina-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-cuina-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-bany-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-habitació-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-estudi-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-finestral-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcCasa gran amb terreny a Olvan-escala-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcvenda al berguedà-traster-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcvenda al Berguedà-garatge-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcimmoble al Berguedà-terreny-Buscallà immobiliària-251vcvenda al Berguedà-Buscallà immobiliària al Berguedà-251vcImmoble al Berguedà-límit terreny-Buscallà immobiliària-251vc

Característiques

Casa 258 m2
3 habitacions
2 banys
Cuina
Terrat amb porxo
Balcó
Calefacció elèctrica
Llar de foc
Traster
Garatge
Jardí
Terreny

Buscallà Immobiliària al Berguedà: immobles de tot tipus, cases, pisos, locals... venda i lloguer

Subscriu-te per rebre publicacions com aquesta!