Pis planta baixa reformat a Gironella-menjador finestres-Buscallà Immobiliària al Berguedà-253lp
Inici » Ofertes lloguer » Pis planta baixa reformat a Gironella

Pis planta baixa reformat a Gironella

Pis planta baixa reformat a Gironella, el Berguedà. Aquest pis pràctic i acollidor compta amb dues habitacions, perfectes per a una parella o una petita família. Les habitacions estan dissenyades per oferir un espai funcional i còmode, amb acabats senzills però moderns que creen un ambient agradable i confortable.

Bany modern: El bany, modern i ben equipat, està pensat per cobrir totes les necessitats diàries de manera eficient. Amb una distribució pràctica i elements de qualitat, aquest bany ofereix tot el que necessites per al teu confort diari.

Pati interior: El pis disposa d’un petit pati interior amb safareig, que també pot fer funcions de traster o d’espai per a estendre la roba.

Calefacció de gas: La calefacció de gas assegura que la teva llar sigui càlida i acollidora durant els mesos més freds. Aquest sistema de calefacció eficient garanteix una temperatura agradable a tota la casa, aportant un gran confort durant tot l’any.

Cuina Funcional: La cuina d’aquest pis és pràctica i funcional, dissenyada per aprofitar al màxim l’espai disponible. Està equipada amb els electrodomèstics necessaris i compta amb suficient espai d’emmagatzematge per a tots els teus utensilis de cuina. Els acabats moderns i resistents faciliten la neteja i el manteniment diari, fent que cuinar sigui una experiència agradable i eficient.

Ubicació tranquil·la: Ubicat al barri vell de Gironella, aquest pis ofereix el encant de viure en una zona històrica però amb la comoditat d’un bon accés amb cotxe.

Aquest pis és ideal per a aquells que busquen una llar funcional, còmoda i ben situada. No perdis l’oportunitat de viure en un espai pràctic i acollidor que t’ofereix tot el necessari per sentir-te a casa.

Per a més informació i visites, no dubtis a contactar-nos.

Gironella


Lloguer pis- 430 €/mes


253lp

Pis planta baixa reformat a Gironella-menjador-Buscallà Immobiliària al Berguedà-253lpPis planta baixa reformat a Gironella-entrada menjador-Buscallà Immobiliària al Berguedà-253lpLloguer al Berguedà-habitació-Buscallà Immobiliària al Berguedà-253lpPis planta baixa reformat a Gironella-cuina finestra-Buscallà Immobiliària al Berguedà-253lpPis planta baixa reformat a Gironella-cuina-Buscallà Immobiliària al Berguedà-253lpPis planta baixa reformat a Gironella-bany-Buscallà Immobiliària al Berguedà-253lpPis planta baixa reformat a Gironella-lavabo-Buscallà Immobiliària al Berguedà-253lpPis planta baixa reformat a Gironella-sortida celobert-Buscallà Immobiliària al Berguedà-253lplloguer al Berguedà-safareig-Buscallà Immobiliària-253lp

Característiques

Pis 60 m2
2 habitacions
1 bany
Cuina
Calefacció de gas
Reformat!

Buscallà Immobiliària al Berguedà: immobles de tot tipus, cases, pisos, locals... venda i lloguer

Subscriu-te per rebre publicacions com aquesta!