Inici » Ofertes lloguer » Local de lloguer a Casserres

Local de lloguer a Casserres

Local de lloguer a Casserres, al Berguedà. Benvingut/da al teu proper espai de negocis a Casserres! Aquest local comercial, situat en una ubicació privilegiada, es presenta com una oportunitat única per a aquells que busquen expandir o iniciar el seu negoci en un entorn acollidor.

Característiques del Local:

Superfície de 44 m2 en un espai diàfan amb lavabo i traster. Té calefacció i aire condicionat, que garanteix un ambient comfortable durant tot l’any. Disposa d’una petita zona exterior, amb sortida a part i amb possibilitat de diferents usos.

Situat a la planta baixa, aquest local es troba en una lloc cèntric de la zona comercial del poble, cosa que en facilita l’èxit comercial

Es tracta d’un local comercial de lloguer atractiu per a empresaris i emprenedors. No perdis l’oportunitat d’establir la teva presència comercial en aquest entorn.

Casserres


Lloguer local- 200 €/mes LLOGAT!


248ll

Lloguer de local a Casserres-sala radiador-Buscallà Immobiliària al BerguedàLloguer de local a Casserres-sala-Buscallà Immobiliària al BerguedàLloguer de local a Casserres-sortida-Buscallà Immobiliària al Berguedàlocal al Berguedà-248llLloguer de local a Casserres-fora-Buscallà Immobiliària al BerguedàLloguer de local a Casserres-lavabo-Buscallà Immobiliària al BerguedàImmoble al Berguedà-248llLloguer de local a Casserres-entrada-Buscallà Immobiliària al BerguedàLloguer de local a Casserres-reixa-Buscallà Immobiliària al Berguedà

Característiques

Local 44 m2
Lavabo
Traster
Calefacció
Aire condicionat
Exterior

Buscallà Immobiliària al Berguedà-cases, pisos, immobles de tot tipus

Subscriu-te per rebre publicacions com aquesta!