Venda gran nau industrial al Berguedà-exposició finestres- Buscallà Immobiliària-254vl
Inici » Ofertes venda » Venda gran nau industrial al Berguedà

Venda gran nau industrial al Berguedà

Venda gran nau industrial al Berguedà. Descobreix aquesta magnífica nau industrial, amb espai i distribució excepcionals; A més està situada al cor del Berguedà, a una zona ben comunicada. Amb una superfície total de 1752 m² distribuïts en tres plantes de 584 m² cadascuna, aquest espai ofereix àmplies àrees amb llum natural gràcies als seus grans finestrals. També, els pilars de ferro proporcionen una estructura oberta i versàtil, ideal per a qualsevol tipus d’operació industrial o magatzematge.

Arquitectura i disseny únics. Aquesta nau es caracteritza per la seva bellesa arquitectònica, construïda el 1930 amb sostres d’estil volta catalana que aporten un toc històric i encantador, excepte una petita secció amb bigues de ferro que afegeix un aire modern. A més, la nau està equipada amb un montacàrregues compartit i una escala d’accés a les plantes superiors, facilitant el moviment de mercaderies i personal entre les diferents plantes.

Instal·lacions completes i funcionals. La planta baixa alberga una oficina, un bany i una bàscula per a pesatge, oferint totes les comoditats necessàries per a les operacions diàries. A més, la nau compta amb una sala de màquines i un sistema de tubs de ventilació que garanteix una excel·lent circulació de l’aire, imprescindible per a mantenir unes condicions òptimes de treball.

Espais adaptables per a diferents usos. La primera planta, que actualment acull una exposició d’art, conserva el terra de fusta original del moment de la seva construcció. Això afegeix un valor estètic i històric únic. Aquesta planta ofereix, per tant, un espai ideal per a diferents usos, des de la creació d’oficines addicionals fins a espais de treball creatiu.

Il·luminació i eficiència energètica. Amb la instal·lació d’il·luminació que té, aquesta nau està preparada per oferir un entorn de treball eficient i ben il·luminat. Els amplis finestrals proporcionen llum natural abundant, reduint així la necessitat de llum artificial i contribuint a l’eficiència energètica. Això no només millora les condicions de treball, sinó que també ajuda a reduir els costos operatius..

Ubicació privilegiada. Situada al costat d’un pintoresc canal, aquesta nau no només ofereix un entorn de treball agradable sinó també una ubicació pràctica i accessible. L’àrea circumdant és tranquil·la, la qual cosa és perfecta per a operacions industrials que requereixen concentració i eficiència. A més, la proximitat al canal pot ser un avantatge per a determinades indústries que requereixin aigua en els seus processos productius.

Potencial per a ús residencial. Finalment, la planta superior d’aquesta nau té la possibilitat de ser transformada en un habitatge obrer, afegint un valor addicional a la propietat. Amb una instal·lació elèctrica trifàsica ja en funcionament, les opcions per personalitzar aquest espai són infinites, de manera que ofereix una oportunitat única per a aquells que busquen combinar espai de treball i residència en un sol lloc.

No perdis l’oportunitat d’adquirir aquesta nau industrial al Berguedà, ja que és una combinació perfecta de funcionalitat, estètica i ubicació. Posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació i per programar una visita.

Gironella


Venda nau- 200.000 €


254vl

Venda gran nau industrial al Berguedà-exposició- Buscallà Immobiliària-254vlVenda gran nau industrial al Berguedà-sala dalt- Buscallà Immobiliària-254vlVenda gran nau industrial al Berguedà-sala quadres- Buscallà Immobiliària-254vlVenda gran nau industrial al Berguedà-sala despatx- Buscallà Immobiliària-254vlVenda gran nau industrial al Berguedà-oficina- Buscallà Immobiliària-254vlVenda gran nau industrial al Berguedà-magatzem- Buscallà Immobiliària-254vlVenda gran nau industrial al Berguedà-bany- Buscallà Immobiliària-254vlVenda gran nau industrial al Berguedà-prestatges- Buscallà Immobiliària-254vlVenda gran nau industrial al Berguedà-sala claraboies- Buscallà Immobiliària-254vlVenda gran nau industrial al Berguedà-sala bàscula- Buscallà Immobiliària-254vlVenda gran nau industrial al Berguedà-montacàrregues- Buscallà Immobiliària-254vlVenda gran nau industrial al Berguedà-porta petita- Buscallà Immobiliària-254vlVenda gran nau industrial al Berguedà-sota teulada- Buscallà Immobiliària-254vlVenda gran nau industrial al Berguedà-vorera canal- Buscallà Immobiliària-254vlVenda gran nau industrial al Berguedà-canal- Buscallà Immobiliària-254vl

Característiques

Nau 1752 m2
3 plantes
1 bany
Oficina
Bàscula
Montacàrregues
Conductes de ventilació
Ben comunicada!

Buscallà Immobiliària al Berguedà: immobles de tot tipus, cases, pisos, locals... venda i lloguer

Subscriu-te per rebre publicacions com aquesta!