Lloguer pis amb terrat a Gironella-moble finestra entrada sala-Buscallà Immobiliària al Berguedà-255lp
Inici » Ofertes lloguer » Lloguer pis amb terrat a Gironella

Lloguer pis amb terrat a Gironella

Lloguer pis amb terrat a Gironella, el Berguedà. Aquesta planta baixa t’ofereix una bona opció per viure amb totes les comoditats en un entorn acollidor i funcional.

Espai i Comoditat: Aquest pis compta amb dues habitacions perfectes per a la teva comoditat i descans. El bany, equipat amb un plat de dutxa, t’ofereix la practicitat que necessites en el teu dia a dia. A més, disposa d’un traster interior que proporciona l’espai d’emmagatzematge addicional ideal per a totes les teves necessitats. La zona de safareig, pensada per a la bugada, és un altre dels elements pràctics que trobaràs en aquesta llar.

Confort i Funcionalitat: Amb calefacció de gas, podràs gaudir d’una temperatura agradable tot l’any, assegurant el teu confort en qualsevol estació. El pis està moblat i llest per entrar-hi a viure, equipat amb tot el necessari perquè et sentis com a casa des del primer moment. Tot i ser una construcció modesta, està ben conservat i completament preparat per oferir-te una estada còmoda i funcional.

Ubicació: Situat en una zona tranquil·la de Gironella, aquest pis ofereix un ambient relaxat però ben comunicat, amb fàcil accés a les principals vies de comunicació de la vila.

Terrat privat: Gaudeix del teu espai exterior, ideal per relaxar-te, prendre el sol o fins i tot organitzar sopars a l’aire lliure amb amics i familiars.

No perdis aquesta ocasió! Aquest pis és perfecte per a parelles, famílies petites o persones que busquen una llar còmoda i funcional. Contacta’ns avui mateix per programar una visita i descobrir tot el que aquesta propietat et pot oferir.

Gironella


Lloguer pis- Consultar preu -LLOGAT!


255lp

Lloguer pis amb terrat a Gironella-moble sala-Buscallà Immobiliària al Berguedà-255lpLloguer pis amb terrat a Gironella-menjador-Buscallà Immobiliària al Berguedà-255lpLloguer pis amb terrat a Gironella-passadís-Buscallà Immobiliària al Berguedà-255lpLloguer pis amb terrat a Gironella-cuina-Buscallà Immobiliària al Berguedà-255lpLloguer pis amb terrat a Gironella-habitació doble-Buscallà Immobiliària al Berguedà-255lpLloguer pis amb terrat a Gironella-habitació-Buscallà Immobiliària al Berguedà-255lpLloguer pis amb terrat a Gironella-bany-Buscallà Immobiliària al Berguedà-255lpLloguer pis amb terrat a Gironella-dutxa-Buscallà Immobiliària al Berguedà-255lpAl Berguedà pis de lloguer-sala rentadora-255lpAl Berguedà, immoble de llogure-traster-255lp

Característiques

Pis 85 m2
2 habitacions
1 bany
Cuina
Traster
Calefacció de gas
Moblat!

Buscallà Immobiliària al Berguedà: immobles de tot tipus, cases, pisos, locals... venda i lloguer

Subscriu-te per rebre publicacions com aquesta!